Multi-Lingual Menu

Šiame forume rašomi vartotojų klausimai/problemos su kuriomis jie susidūrė kuriant pluginus.
Post Reply
User avatar
Vebsteris
Jau po truputį tampa savu
Posts: 195
Joined: 2011 Aug 20 14:08

Multi-Lingual Menu

Post by Vebsteris »

Sakykim turiu tokį meniu, kaip čia: http://www.amxmodx.lt/viewtopic.php?f=16&t=1410

Man reikia, kad toks meniu, būtų ML. Išeitų padaryti?

User avatar
aaarnas
Vyr. diskusijų administratorius
Posts: 3891
Joined: 2010 Aug 31 13:21
Skype: fiarno
Contact:

Re: Multi-Lingual Menu

Post by aaarnas »

Kodas: Select all

    new holder[60]    formatex(holder, charsmax(holder), "%L", id, "LANG_ITEM") // Jei reikia formatavimo meniu punktui    LookupLangKey(holder, charsmax(holder), "LANG_ITEM", id) // Jei nereikia formatavimo    menu_additem(menu, holder)
Šiaip rodos yra ML funkcija pačioje meniu sistemoje. Aš jos nemėginau, bet seniau kai skaičiau, rodos ji neveikia.
Palikau CS pasaulį ;/ . Nebepasiekiamas.

User avatar
Vebsteris
Jau po truputį tampa savu
Posts: 195
Joined: 2011 Aug 20 14:08

Re: Multi-Lingual Menu

Post by Vebsteris »

Aš žinau, kaip reikia taip padaryti, bet čia jau reikia daugiau kintamųjų kurti? Ten tai viskas į constant'ą sudėta.

User avatar
aaarnas
Vyr. diskusijų administratorius
Posts: 3891
Joined: 2010 Aug 31 13:21
Skype: fiarno
Contact:

Re: Multi-Lingual Menu

Post by aaarnas »

Tai kam tų kintamųjų daug? Užtenka ir 1:

Kodas: Select all

    new holder[60]    formatex(holder, charsmax(holder), "%L", id, "LANG_ITEM") // Jei reikia formatavimo meniu punktui    LookupLangKey(holder, charsmax(holder), "LANG_ITEM", id) // Jei nereikia formatavimo    menu_additem(menu, holder)    formatex(holder, charsmax(holder), "%L", id, "LANG_ITEM2") // Jei reikia formatavimo meniu punktui    LookupLangKey(holder, charsmax(holder), "LANG_ITEM2", id) // Jei nereikia formatavimo    menu_additem(menu, holder)
Palikau CS pasaulį ;/ . Nebepasiekiamas.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 16 guests