del ip rodymo

Šiame forume rašomi vartotojų klausimai/problemos su kuriomis jie susidūrė kuriant pluginus.
life55
Gana aktyvus vartotojas
Posts: 248
Joined: 2011 Nov 05 17:24
Skype: nezinoma

del ip rodymo

Post by life55 »

Sveiki ieskojau ir niekur neradau kaip parasyt i /noriuvip kad rodytu ip pvz siuskit sms, su tekstu - tatata10 ir ip rasytu zmogaus


life55
Gana aktyvus vartotojas
Posts: 248
Joined: 2011 Nov 05 17:24
Skype: nezinoma

Re: del ip rodymo

Post by life55 »

Pas mane yra visiskai kitaip padaryta, viskas yra padaryta i viena puslapi. Imesk tik koduka kuris rasytu jusu ip bandziau surist su www.manoip.lt bet perdidelis ekranas gaunasi.

User avatar
aaarnas
Vyr. diskusijų administratorius
Posts: 3891
Joined: 2010 Aug 31 13:21
Skype: fiarno
Contact:

Re: del ip rodymo

Post by aaarnas »

Galima dar taip padaryti: Sukuri html failiuką ir įdedi į serverį tarkim vip.html. Ten kur turi būti žaidėjo IP, padarai tarkim ZAIDEJO_IP.

Tada su fopen atsidarai tą failiuką. Viską iš jo perskaitai ir sukeli į kintamąjį. Tada su funkcja replace pakeiti ZAIDEJO_IP į žaidėjo ip adresą. Tada tą kodą su show_motd parodai žaidėjui.
Palikau CS pasaulį ;/ . Nebepasiekiamas.

life55
Gana aktyvus vartotojas
Posts: 248
Joined: 2011 Nov 05 17:24
Skype: nezinoma

Re: del ip rodymo

Post by life55 »

gerai, dekui +KARMA

User avatar
Vebsteris
Jau po truputį tampa savu
Posts: 195
Joined: 2011 Aug 20 14:08

Re: del ip rodymo

Post by Vebsteris »

life55 wrote:gerai, dekui +KARMA
Nemanau, kad supratai, ką Arnas parašė...

ANYWAY, sukūriau kodą tokį:

Kodas: Select all

new file[64]get_configsdir(file, charsmax(file))formatex(file, charsmax(file), "%s/%s", file, "motd.html") if(file_exists(file)){    new file_handle = fopen(file, "rt")     if(!file_handle)        return     fclose(file_handle)} else    log_amx("Failas neegzistuoja!") 
Bet gal dar ką nors reikia dadėti čia? Čia be IP rodymo.

User avatar
hleV
AMX Mod X ekspertai
Posts: 875
Joined: 2011 Apr 02 11:23
Skype: hlev.lt
Location: Šiauliai

Re: del ip rodymo

Post by hleV »

Vebsteris wrote:

Kodas: Select all

formatex(file, charsmax(file), "%s/%s", file, "motd.html")
Pasidomėk formatex(). Šiuo atveju geriausia naudot add().
Image ← RIP best userbar
DISKUSIJA: KIETAS PLUGIN'O UŽSAKOVAS
Privačios pagalbos neteikiu!

User avatar
Vebsteris
Jau po truputį tampa savu
Posts: 195
Joined: 2011 Aug 20 14:08

Re: del ip rodymo

Post by Vebsteris »

O kas blogai su formatex? Paaiškink, kodėl add geriausiai naudot? :bounce:

EDIT: Vis dar laukiu atsakymo.

User avatar
aaarnas
Vyr. diskusijų administratorius
Posts: 3891
Joined: 2010 Aug 31 13:21
Skype: fiarno
Contact:

Re: del ip rodymo

Post by aaarnas »

Vebsteris wrote:O kas blogai su formatex? Paaiškink, kodėl add geriausiai naudot? :bounce:

EDIT: Vis dar laukiu atsakymo.
Tas, kad ex reiškia, kad negali įformatuoti stringo į kurį formatuoji. Ta prasme tokio veiksmo negali atlikti:

formatex(file, charsmax(file), "%s", file)

Jei būtų:

format(file, charsmax(file), "%s", file)

Tada viskas būtų gerai.
O hleV su add turėjo omenyje taip:

add(file, charsmax(file), "/motd.html")
Palikau CS pasaulį ;/ . Nebepasiekiamas.

User avatar
Vebsteris
Jau po truputį tampa savu
Posts: 195
Joined: 2011 Aug 20 14:08

Re: del ip rodymo

Post by Vebsteris »

Viskas aišku.

O kaip ten su mano kodu likusiu? Reikia ką nors dadėt?

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 13 guests